chrome firefox opera safari iexplorer

Місячний проїзний на метро в Києві матиме три варіанти

08 лютого 2015 о 20:33

Проїзні на три види транспорту обійдуться від 310 грн до 530, на чотири види транспорту — 550 грн. Місячний проїзний в Києві на один вид транспорту без обмеження кількості поїздок, на автобус, трамвай, фунікулер, тролейбус — коштуватиме 130 грн, на міську електричку — 150 грн, метрополітен — 300 грн.
Розпорядження Київської міської державної адміністрації про підвищення тарифів на проїзд у міському комунальної транспорті з 7 лютого опубліковано в газеті «Хрещатик».

Раніше начальник управління цінової політики департаменту економіки та інвестицій КМДА Василь Яструбинський роз'яснював, що, місячний проїзний на метро матиме три варіанти — до 46, до 60 поїздок і без визначення їх кількості. Їх вартість складе відповідно 150, 190 і 300 грн.

Місячний проїзний на два види транспорту: на трамвай — автобус, тролейбус — автобус, трамвай — тролейбус коштуватиме 250 грн; на тролейбус — міську електричку, автобус — міську електричку — 260 грн; на трамвай — метрополітен, тролейбус — метрополітен, автобус — метрополітен — 400 грн. Проїзні на три види транспорту обійдуться від 310 грн до 530, на чотири види транспорту — 550 грн.

У КМДА звертають увагу, що при зміні тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху, залишаються чинними раніше придбані проїзні квитки на поточний місяць. При цьому, проїзні квитки на проїзд у метрополітені діють до кінця поточного місяця без обмеження кількості поїздок.

Крім того, протягом лютого 2015 пасажирам надається право здійснювати проїзд у міському пасажирському транспорті — метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та міській електричці за попередньо придбаними жетонами і разовими квитками старого зразка без доплати.

Протягом березня 2015 пасажирам надається право обміняти раніше придбані жетони і разові квитки старого зразка на нові пропорційно встановленому розміру тарифу або з відповідною доплатою. Починаючи з 1 квітня 2015 раніше придбані жетони і разові квитки старого зразка обміну не підлягають і кошти за них не повертаються.

До того ж пасажирам надається право здійснювати проїзд у метрополітені за раніше пластиковим безконтактними картками протягом 6 місяців з дати їх придбання

Джерело: mykyiv.com.ua
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути