chrome firefox opera safari iexplorer

У київському метрополітені 28-річна киянка перевозила боєприпаси та холодну зброю

05 лютого 2015 о 18:37

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

 Жінку, яка несла в руках дорожню сумку, допомогла виявити натренована вівчарка.

Правоохоронці запропонували їй пройти до кімнати міліції. У присутності понятих, співробітники міліції виявили та вилучили дві гранати РГД-2Б, два сигнально-освітлювальні патрони 254-274, два патрони до автомата Калашникова 7×62, п’ять порожніх магазини до автомата Калашникова та мисливський ніж.

За інфрормацією, усе вилучене направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України в місті Києві.

Молода жінка не розповіла, звідки в неї  боєприпаси, та з якою метою вона їх перевозила. Ніяких відповідних дозволів киянка не мала. В подальшому усі обставини з’ясує слідчий відділ Лінійного управління в метрополітені.

«Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України „Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами“. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до п'яти років», — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв iPress.ua, Міністерство внутрішніх справ чекає масштабна реорганізація із ліквідацією цілих підрозділів — Верховна Рада сьогодні у першому читанні ухвалила законопроект про реформу міліції.

Джерело: uazmi.org
Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути