chrome firefox opera safari iexplorer

«Шахтар» зазнав розгромної поразки від «Баварії» та вилетів з Ліги чемпіонів

12 березня 2015 о 10:30

Донецький «Шахтар» безславно завершив своє протистояння у двохматчевій дуелі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з «Баварією».

Після «сухої» нічиєї у першому матчі у Львові «Шахтар» був розргомлений у Мюнхені з рахунком 7:0. Команда залишила характер в Україні і програла матч на третій хвилині поєдинку, коли Кучер у підкаті в своєму карному грає проти Гьотце. Суддя Вільям Коллам з Шотландії не довго думав і вказав на 11 метрів. Потім рефері ще трохи подумав і показав Кучеру червону картку. Про це повідомляє champion.com.ua.

Для «Шахтаря» — це був вирок. З пенальті Мюллер пробив влучно, а П`ятов не врятував.

Після забитого голу «Баварія» методично почала розхитувати оборону «Шахтаря». Особливо це добре виходило на фланзі Шевчука, де раз за разом в карному майданчику гірників опинялися Рібері, Гьотце та Боатенг. «Шахтар» грав як міг, але не довго. На 34-ій хвилині той же Боатенг робить рахунок 2:0. До закінчення першого тайму гірники протрималися без пропущених голів.

На стартових хвилинах другого тайму «Шахтар» за три хвилини пропускає ще два м`яча. Рібері на пару з Мюллером розривали захист «Шахтаря» і виходило це в них доволі легко.

До закінчення матчу залишалася лише одна формальність — скільки пропустить «Шахтар»? Ще три голи німці гостям з України таки забили, а могли вколотити ще більше. Ще по одному голу на свій рахунок записали Бадштубер, Левандовськи та Гьотце. «Шахтар» наприкінці матчу міг забити м`яч престижу, але Адріано не влучив у кут воріт після пасу Шевчука.

Джерело: vidido.ua
Розділи: Спорт в Україні

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути