chrome firefox opera safari iexplorer

УЄФА оголосило покарання «Динамо» за гру Ліги Європи з «Генгамом»

05 березня 2015 о 10:39

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) покарав київське «Динамо» закриттям сектора стадіону НСК «Олімпійський» у Києві та штрафом за поведінку вболівальників у матчі футбольної Ліги Європи проти французького «Генгама».
«Динамо» у минулий четвер у Києві перемогло «Генгам» з рахунком 3:1 і за сумою двох зустрічей вийшло в 1/8 Ліги Європи. По ходу матчу суддя був змушений зупинити гру на кілька хвилин.

УЄФА закриє 21-й сектор стадіону на наступному домашньому матчі киян – зустрічі 1/8 фіналу турніру проти ліверпульського «Евертона» 19 березня. «Динамо» також оштрафовано на 70 тисяч євро, повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

УЄФА також оштрафував «Рому» на 10 тисяч євро за затримку матчу з голландським «Фейєнордом» у Роттердамі (2:1). Півзахисник римлян Адем Ляйіч отримав попередження за провокацію уболівальників.

Джерело: zik.ua
Розділи: Спорт в Україні

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути