chrome firefox opera safari iexplorer

За сім місяців з українців зібрали 3,7 мільярдів військового збору

17 березня 2015 о 14:52

За два місяці поточного року платники податків сплатили більше 1,1 мільярдів гривень військового збору, повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

«Протягом січня-лютого поточного року до державного бюджету надійшло понад 1,1 млрд грн військового збору. З них в лютому на обороноздатність України платниками податків сплачено 656,1 млн грн. Всього з початку адміністрування військового збору з серпня 2014 року бюджет отримав майже 3, 7 млрд грн військового збору», — йдеться в повідомленні.

У ДФС нагадують, що стягування військового збору продовжено до набрання чинності рішення Ради про завершення реформи Збройних сил України.

Нагадаємо, військовий збір був введений з 3 серпня 2014 року за ставкою 1,5% від об'єкта оподаткування. Його платниками є фізичні особи — резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і іноземні доходи, нерезиденти з доходами, отриманими в Україні, і податкові агенти.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути