chrome firefox opera safari iexplorer

Туристичний сезон в Кам'янці-Подільському продовжать відразу два фестивалі!

30 квітня 2015 о 14:05

В древньому місті Кам'янці-Подільському фестивальне життя не вщухає. З 1 по 3 травня на жителів та гостей міста чекатимуть відразу два яскравих фестивалі та цікавий конкурс. Це Фестиваль кави «Кам'янецька турка», IV Міжнародний фестиваль середньовічної культури «Фортпост» та Відкритий конкурс-пленер «Замковий етюд».
Фестиваль кави «Кам'янецька турка» заманить до себе всіх любителів кави неймовірним ароматом, який гулятиме старим містом аж три дні! Концепція фестивалю передбачає максимальну популяризацію кави, екскурс історичним минулим міста та повернення традицій кавопиття. А у центрі уваги туристів та гостей фестивалю опиниться велетенська турка на 333 літри, яку виготовили кавовари міста на честь 333 річниці кавоваріння в Кам'янці-Подільському.

Міжнародний лицарський фестиваль «Фортпост» чекає на всіх тих, хто бажає відчути добу середньовіччя! Програма фестивалю включає в себе лицарські бої, поєдинки один на одного та групові, відтворення автентичного військового поселення XIV- XV ст., ярмарок народних майстрів, вистави вуличних театрів, старовинні танці, фаєршоу, великий фолк-концерт, пригощання стравами середньовічної кухні. На ці вихідні вся частина Старого міста стане декораціями для великого театралізованого шоу середньовічної епохи.

Місто радо запрошує провести ці вихідні в атмосфері середньовічної культури всіх шукачів пригод та позитивних вражень! Для всіх туристів на свята працюють чудові готелі міста.