chrome firefox opera safari iexplorer

Володимир Кличко відстояв титули у поєдинку із Брайантом Дженнінгсом

27 квітня 2015 о 12:25

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBO, WBA і IBF українець Володимир Кличко (63-3, 53 КО) за рішенням суддів виявився кращим у поєдинку проти американця Брайанта Дженнінгса (19-0, 10 КО). Суперники провели на рингу 12 раундів і кращого визначили за рішенням суддів.

Брайант Дженнінгс розпочав бій зі спроб нирнути під руки чемпіона, однак Володимир Кличко відповів на це атакою джебом. У третьому раунді відбувся перший клінч біля канатів від українця — Дженнінгс отримав прямий удар правою від Кличка, проте навіть не похитнувся.

До шостого раунду американець активізувся і провів кілька точних ударів в бік українського чемпіона, на що Володимир Кличко відповідав джебами. У 8 раунді Дженнінгсу вдалося блокувати сильні удари українця, а у наступному раунді Володимир провів комбінацію «двійки» в голову претендента, але той витримав.

У переповненому «Медісон Сквер Гарден», Нью-Йорк, Володимир Кличко мав значну підтримкуукраїнських вболівальників, які прийшли на бій із національною символікою, а також забезпечили відчутну голосову підтримку.

У десятому раунді за клінч рефері зняв з Кличко один бал, після чого українець активізувався і частіше почав пробивати в голову претендента.

Важкий поєдинок між боксерами завершився аж у 12 раунді і за рішеннями суддів перемогу отримав український чемпіон Володимир Кличко з рахунком 116:111, 116:111, 119:109.

До слова, ця поразка стала першою для 30-річного американського боксера на професійному рингу. У свою чергу, 39-річний Володимир Кличко отримав 64 перемогу у професійній кар'єрі.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути