chrome firefox opera safari iexplorer

«Динамо» — «Олімпік»: де дивитися матч 20 травня

20 травня 2015 о 10:49

Київський НСК «Олімпійський» ледве встиг заспокоїтися після емоційної перемоги «Динамо» над «Дніпром», яка принесла команді 14-й чемпіонський титул в історії українських чемпіонатів. Проте вже 20 травня тут відбудеться повторний матч ½ фіналу Кубка України, і він може стати таким же захоплюючим поєдинком, як кілька днів тому, пише DT.UA. 

Втім, всі три попередні матчі між суперниками навряд чи можна назвати цікавими. Що і говорити, якщо в них був забитий аж один гол. Донеччани навчилися грати проти «Динамо», і кияни не зуміли обіграти «Олімпік» навіть у півфінальному протистоянні, де ціна помилки зростає. Хоча швидше за все факт, що на цій стадії команди грають два матчі, і зіграв з динамівцями злий жарт. У них є шанс все виправити, а підопічні Романа Санжара можуть оформити ще одну сенсацію. 

Динамо — Олімпік 20 травня, середа, 19:00. Київ, стадіон НСК «Олімпійський». 

Пряма трансляція на каналі 2+2 

Орієнтовні склади: Динамо: Шовковський — Данилу Сілва, Хачеріді, Віда, Антунеш — Рибалка — Ярмоленко, Беланда, Велозу, Ленс — Кравець. Олімпік: Литовка — Тищенко, Гришко, Міщенко, Бровченко — Лебідь, Шериф — Драченко, Семенина, Кадімян — Лисенко. Травмовані: Макаренко («Динамо»). 

Дискваліфіковані: Драгович, Сидорчук, Буяльський — Доронін, Огиря, Ситник. 

Суддя: Віталій Романов (Дніпропетровськ). 

Після завоювання чемпіонства президент «Динамо» Ігор Суркіс заявив, що черговий метою для його команди є Кубок України. «Непогано було б покласти медалі в Кубок», — додав Суркіс. 

Що стосується «Олімпіка», то це останній шанс для донеччан завершити на мажорній ноті перший в історії сезон серед кращих клубів країни. Адже у 2015 році команда Санжара здобула лише одну перемогу, а програвала в основному з різницею більше трьох м'ячів. 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути