chrome firefox opera safari iexplorer

Квитки на концерт патріотичних пісень дають за добрі справи

06 травня 2015 о 17:47

Незвичайну форму запрошення глядачів задіяли організатори концерту-презентації «Нова варта», який відбудеться 9 травня в київському клубі Sentrum. Запрошення на двох осіб можуть отримати ті, хто розповість про свою благодійність.

Для того щоб стати власником квитків, потрібно заповнити спеціальну форму-заявку, розповівши про зроблені вами добрі справи. Можна розповісти про благодійність своїх друзів, якщо вони приховують це від громадськості, і порадувати їх квитками на концерт.

На презентації збірки «Нова варта» будуть представлені пісні молодих виконавців, які були відібрані організаторами фестивалю «Музика гідності», що відбувся у квітні цього року. До платівки увійшли пісні двадцяти виконавців. Близько десяти з них виступлять на концерті в Sentrum. Серед учасників вечора: НастяЗникає, Marija Cheba, «ДримбаДаДзиґа», Sweetlo та інші.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути