chrome firefox opera safari iexplorer

Квитки на концерт патріотичних пісень дають за добрі справи

06 травня 2015 о 17:47

Незвичайну форму запрошення глядачів задіяли організатори концерту-презентації «Нова варта», який відбудеться 9 травня в київському клубі Sentrum. Запрошення на двох осіб можуть отримати ті, хто розповість про свою благодійність.

Для того щоб стати власником квитків, потрібно заповнити спеціальну форму-заявку, розповівши про зроблені вами добрі справи. Можна розповісти про благодійність своїх друзів, якщо вони приховують це від громадськості, і порадувати їх квитками на концерт.

На презентації збірки «Нова варта» будуть представлені пісні молодих виконавців, які були відібрані організаторами фестивалю «Музика гідності», що відбувся у квітні цього року. До платівки увійшли пісні двадцяти виконавців. Близько десяти з них виступлять на концерті в Sentrum. Серед учасників вечора: НастяЗникає, Marija Cheba, «ДримбаДаДзиґа», Sweetlo та інші.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути