chrome firefox opera safari iexplorer

З Києва в Одесу їздитиме додатковий потяг Інтерсіті+

11 червня 2015 о 18:04

Зі столиці курсуватиме додатковий потяг Інтерсіті+. З Києва до Одеси поїздом Інтерсіті+ можна буде вирушити не тільки по обіді, а й вранці.

У зв’язку зі збільшенням пасажиропотоку на даному напрямку та для покращення якості обслуговування пасажирів, «Укрзалізниця» призначила на літній період додатковий поїзд Інтерсіті+ № 761/762 Київ – Одеса – Київ. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Так, поїзд відправлятиметься з Києва та Одеси 16, 18, 20, 21, 23, 25, 27 червня та з 30 червня по 31 серпня 2015 року щоденно. Також поїзд здійснить рейси із Києва та Одеси 29 червня замість 28 червня, як повідомлялось раніше.

Зі столиці поїзд відправлятиметься зі ст. Київ-Пасажирський о 06:12. і прибуватиме до Одеси о 13:06. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме у рейс о 15:08. та прибуватиме на ст. Київ-Пасажирський о 22:00. Поїздом також зможуть скористатися мешканці Вінниці, Жмеринки та Вапнярки.

Харків та Івано-Франківськ з’єднає прямий нічний експрес. З початку липня курсуватиме потяг, який долатиме відстань між містами менш ніж за 15 годин.

 

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути