chrome firefox opera safari iexplorer

«Шахтар» — «Фенербахче»: де дивитися матч 5 серпня

05 серпня 2015 о 15:38

5 серпня о 21.45 «Шахтар» і «Фенербахче» у Львові проведуть матч у рамках третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

Поєдинок у Стамбулі, який відбувся 28 липня, нагадаємо, завершився нульовою нічиєю. «Гірники» створили кілька вірних гольових моментів, але реалізувати їх не зуміли. Тепер для «Шахтаря» важливо не пропустити, адже результативна нічия виведе до наступного етапу «Фенербахче».

«Шахтар» влаштує лише перемога, або нульова нічия і точність у серії післяматчевих пенальті.

Перед матчем Мірча Луческу сказав, що його команда не буде тренувати пенальті, а також висловив впевненість, що поєдинок виявиться видовищним.

А його опонент Вітор Перейра не зміг пообіцяти, що «Фенербахче» обіграє «Шахтар», проте заявив, що турки в матчі будуть грати сміливо: «Хочу побачити футбол, який люблю — зустріч двох сильних команд, драматичні моменти. Думаю, ми покажемо, як потренувалися».

Поки невідомо, чи зіграє в поєдинку Фред, якому загрожує дискваліфікація через позитивну допінг-пробу.

«Шахтар» поки не отримував жодних офіційних документів про те, що бразильцеві заборонено виходити на поле, однак на передматчевій прес-конференції Луческу не став відповідати на питання, чи буде він ставити в склад бразильського хавбека.

Зазначимо, що Перейра привіз до Львова 22 гравця, всіх найсильніших. Правда, під питанням участь у матчі зіркового форварда Робіна ван Персі. Голландець на вчорашньому тренуванні займався за індивідуальною програмою окремо від команди, а Перейра, як і Луческу, не став говорити, чи з'явиться його гравець на полі.

Нагадаємо, що перша гра цього протистояння стала дебютною для «Фенербахче» в цьому сезоні, а чемпіонат Туреччини стартує тільки 14 серпня.

«Шахтар» же між лігочемпіонівськими дуелями провів поєдинок Прем'єр-ліги, в якому обіграв «Говерлу» (2:0).

«Шахтар» — «Фенербахче» (перший матч — 0:0)

5 серпня, середа, 21:45, Львів, стадіон «Арена Львів».

Пряма трансляція на каналах «Футбол 1» і «Україна».

Орієнтовні склади: «Шахтар»: П'ятов, Срна, Ордець, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Малишев, Марлос, Тайсон, Тейшейра, Гладкий. «Фенербахче»: Волкан, Калдирим, К'єр, Бруно Алвеш, Еркін, Соуза, Мейрелейш, Дієго, Нані, Соу, Фернандао.

Арбітр — Фелікс Цвайер (Німеччина)

Головним арбітром зустрічі призначено 34-річного німецького арбітра Фелікса Цвайера, за плечима якого три матчі Ліги чемпіонів, все — в рамках кваліфікації. На іграх за участю українських команд Цвайер працював тричі. У 2012-му він зафіксував поразку збірної України від Австрії (2:3), а потім два рази судив матчі наших клубів: гру групового етапу Ліги Європи «Чорноморець» — «Динамо» Загреб (2:1) і ще один матч Ліги Європи «Дніпро» — «Інтер» (0:1).

Букмекери, нагадаємо, вірять у те, що «Шахтарю» вдасться виграти цей матч. Найбільш вірогідними називаються перемоги «гірників» з рахунком 1:0 або 2:0.

Джерело: DT.ua
Розділи: Спорт в Україні

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути