chrome firefox opera safari iexplorer

«Євробачення-2016»: визначено імена півфіналістів Національного відбору

27 січня 2016 о 14:00

26 січня, організатори Національного відбору на «Євробачення-2016» спільно з музичним продюсером Костянтином Меладзе визначили імена учасників, які проходять до півфіналу.

Отже, ось вони:

  1. SunSay
  2. Джамала
  3. The Hardkiss
  4. Настя Приходько
  5. Лавіка
  6. Аїда Ніколайчук
  7. Вікторія Петрик
  8. НеAнгели
  9. Peaks of Kings
  10. Світлана Тарабарова
  11. ALLOISE
  12. Аркадій Войтюк
  13. Brunettes Shoot Blondes
  14. Pringlez
  15. Pur:Pur
  16. Тоня Матвієнко
  17. Japanda
  18. Владислав Курасов

До півфіналу пройшли ті виконавці, які були найбільш підготовленими до відбору. Критеріями при виборі учасників були якісний оригінальний матеріал, харизматичність виконавця і вокал гідного рівня. Тут представлені найрізноманітніші жанри – від фолк-музики до хард-року. Ми не робили розходжень між іменитими зірками і артистами-початківцями; кожен, хто пройшов до півфіналу Національного відбору, може якнайкраще представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі.

Розповів Костянтин Меладзе.

Завтра, 27 січня, відбудеться жеребкування, в ході якого визначиться порядок виступу учасників під час півфіналів 6 і 13 лютого.

Нагадаємо, півфінали Національного відбору і фінал (21 лютого) пройдуть у прямих ефірах паралельно на телеканалах СТБ і UΛ:Перший о 19:00. За підсумками глядацького та суддівського голосування під час прямих ефірів стане відоме ім'я представника від України.

Переможець відправиться до Швеції в травні цього року саме з тією композицією, яка принесе йому перемогу у Національному відборі. Всі фінансові витрати, пов'язані з організацією поїздки переможця на «Євробачення-2016», бере на себе телеканал СТБ.

Відзначимо, нещодавно стало відомо, що Руслана і Андрій Данилко стали членами журі Національного відбору на «Євробачення-2016». Руслана зізналася, що над Національним відбором працює команда професіоналів. Співачка впевнена – цього року відбір представника на «Євробачення» від України відбудеться так, як він проходить в європейських країнах.

Джерело: tochka.net
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути