chrome firefox opera safari iexplorer

В Українському домі відбудеться книжкова виставка «КИЇВСЬКА ВЕСНА – 2016»

01 лютого 2016 о 10:00

25-28 лютого 2016 року в Українському домі на Європейській площі за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 2, традиційно відбудеться книжкова виставка «КИЇВСЬКА ВЕСНА – 2016».

На виставці буде широко представлено художню, наукову, довідкову, навчальну, історичну, краєзнавчу літературу, подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну та дитячу літературу на будь-які смаки та уподобання.

Чотири дні поспіль відвідувачі будуть знайомитися з кращими зразками книжкової продукції, випущеної вітчизняними видавництвами.
Програма виставки передбачає презентації нових видань від відомих видавництв, дитячих книжок, шкільної та навчальної літератури,.

Відвідувачів зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з видатними, відомими та популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.
Підготовку, організацію та проведення виставки забезпечує Державне підприємство «Український Дім» та Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути