chrome firefox opera safari iexplorer

«Динамо» стало чемпіоном України: результати 23-го туру УПЛ

25 квітня 2016 о 12:21

У рамках 23-го туру української Прем'єр-ліги було зіграно шість матчів.

Донецький «Шахтар» несподівано не зумів на виїзді обіграти «Чорноморець» — одесити програвали, але відігралися завдяки голу Калитвинцева. Таким чином, «гірники» відкрили найкоротший шлях до чемпіонства для «Динамо».

«Карпати» здобули історичну для себе першу перемогу на «Арені Львів», впевнено обігравши «Говерлу». А «Сталь» і «Металіст» голів не забивали. Безвиграшну серію харків'ян продовжено до шести матчів.

У матчі «Зорі» і «Волині» було два вилучення, але довше у меншості перебувала луцька команда. Проте, луганчани не скористалися перевагою і втратили очки, зменшивши свої шанси на бронзові медалі в боротьбі з «Дніпром».

Підопічні Реброва стали чемпіонами, мінімально обігравши «Ворсклу». Гол на свій рахунок записав Мораєс. Тепер втратити кияни зможуть максимум 6 очок, так як 3 очки автоматично будуть зараховані «Динамо» за матч проти запорізького «Металурга».

Субота, 23 квітня

«Сталь» — «Металіст» — 0:0

«Карпати» — «Говерла» — 3:0

Голи: Мірошниченко, 36, Гуцуляк, 48, Бланко-Лещук, 75

«Чорноморець» — «Шахтар» — 1:1

Голи: Калитвинцев, 55 — Бернард, 10

«Зоря» — «Волинь» — 1:1

Голи: Пауліньо, 71 — Діденко, 31

«Динамо» — «Ворскла» — 1:0

Гол: Мораєс, 36

«Олександрія» — «Дніпро» — 0:4

Голи: Піко, 50, Ротань, 79, Руїс, 89, Гама, 90+3

Джерело: gazeta.ua
Розділи: Спорт в Україні

17 травня

Інші дати
Народився Леонід Первомайський
1908 – Леонід Первомайський (Ілля Гуревич) – український письменник і перекладач. Автор збірок віршів «День народження», «Земля», роману «Дикий мед», перекладів Г. Гейне і Ш. Петефі та ін.
Розгорнути