chrome firefox opera safari iexplorer

Індонезія відмінила візи для українців

05 травня 2016 о 13:02

Підставою для введення безвізового режиму став відповідний указ президента Республіки Індонезія (РІ), інформує сайт посольства України в Індонезії.

«Безвізовий режим в’їзду застосовується до власників звичайних, службових та дипломатичних паспортів, які здійснюють короткотерміновий (до 30 діб) візит в РІ, — йдеться у повідомленні. — Водночас безвізовий режим не застосовується для осіб, які будуть відвідувати Індонезію з журналістською метою».

Українці можуть подорожувати в РІ без віз з метою туризму, відвідання родини, соціальною метою, для здійснення обміну у галузі мистецтва та культури, виконання короткотермінових урядових службових обов’язків, проведення лекцій та семінарів, відвідання нарад головних офісів або філій міжнародних компаній в РІ, транзиту до інших країн.

Для отримання дозволу на перебування в Індонезії громадяни України мають пред’явити паспорт, дійсний щонайменше ще шість місяців з моменту прибуття в РІ, а також зворотні квитки або квитки до іншої країни.

Отриманий таким чином дозвіл на перебування не може бути подовжений або змінений на інший.

Вимоги до документів, список дозволених для безвізового в’їзду пунктів перетину кордону, тривалість безвізового перебування в РІ та перелік підстав для в’їзду регулюються Імміграційною службою РІ та публікуються на офіційному сайті.

Джерело: Фіртка
Розділи: Туристичні новини

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути