chrome firefox opera safari iexplorer

Пішов з життя колишній тренер київського «Динамо»

07 травня 2016 о 10:12

6 травня на 64-му році життя помер відомий футболіст і тренер Валерій Зуєв

Про це повідомляє офіційний сайт київського «Динамо».

«Світла пам'ять про Валерія Зуєва — доброзичливу, чуйну і інтелігентну людину, яскраве і плідне життя якого пройшло в київському „Динамо“, назавжди залишиться в наших серцях. Футбольний клуб „Динамо“ разом з усією футбольною громадськістю країни сумує з приводу непоправної втрати і висловлює щирі співчуття рідним і близьким», — йдеться в повідомленні прес-служби клубу.

У складі «Динамо» в якості гравця Зуєв тричі ставав чемпіоном Радянського Союзу, двічі — володарем Кубка СРСР, вигравав Кубок володарів Кубків УЄФА — 1974/75 і Суперкубок УЄФА — 1975.

Після завершення кар'єри гравця майже 20 років працював у тренерському штабі київського «Динамо».

Джерело: Еspreso.tv
Розділи: Спорт в Україні

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути