chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна України з футболу U-16 з нічиєї розпочала Меморіал Віктора Баннікова

12 травня 2016 о 11:17

Вчора, 11 травня, свій перший матч на футбольному Меморіалі Віктора Баннікова провела юнацька збірна України U-16. Суперниками підопічних Сергія Попова були однолітки з Болгарії. Зустріч закінчилася внічию – 0:0.

Як пише офіційний сайт ФФУ, обидві команди розпочали поєдинок у неквапливому темпі, і гра в основному проходила в центрі поля, без небезпечних моментів. Першими загострили гру наші суперники – це П’єр П’єров на 11-й хвилині небезпечно вибігав в атаку, але голкіпер українців Бабічин відвів загрозу від воріт. Відповідь від «синьо-жовтих» не забарилась, у наступній атаці Артур Ващишин з небезпечної відстані пробив вище воріт. На цьому основні події першого тайму завершилися.

zik.ua

 zik.ua

На другу половину гри українці вийшли більш зарядженими, що одразу позначилось на розстановці сил на полі. Підопічні Сергія Попова шукали свого щастя біля воріт Лалєва, активним був Ващишин. Проте болгари вдало захищалися, і небезпечно контратакували.

Наставник збірної України намагався замінами підвищити темп на полі, і в останні хвилини гри українці затисли свого суперника у штрафному майданчику, і мали декілька чудових нагод аби вирвати перемогу у зустрічі. Проте цього дня їм це здійснити не судилося, і нашим юнакам лишилося задовольнятися безгольовою нічиєю.

Інша гра нашої групи, в якій зустрічалися збірні Ізраїлю та Сербії, завершився перемогою ізраїльтян з рахунком 2:0.

Саме проти Ізраїлю українці проведуть свій наступний матч, який відбудеться сьогодні, 12 травня, на НТК імені Віктора Баннікова.

Довідка

Футбол. XIII Меморіал Віктора Баннікова

Груповий етап. Матч першого туру

Україна U-16 – Болгарія U-16 – 0:0

Україна U-16: Бабічин – Мельник (к), Снурніцин, Супряга, Ващишин, Цитаїшвілі (Ременяк, 64), Ісаєнко (Дмитренко, 22), Куценко, Харжевський (Білошевський, 64), Волошин (Сорокін, 41), Кулінич

Болгарія U-16: Лалєв (к) – Вєсков (Томов, 24), Міхайлов, Каракашев (Мітков, 69), Мітєв, Стефанов, П’єров (Гаврілов, 61), Методієв, К. Дімітров, Крушовські, Келйовлюєв (Йорданов, 41)

Попередження: Харжевський (40) – Стефанов (27), Методієв (80+2), Лалєв (80+4)

Джерело: zik.ua
Розділи: Спорт в Україні

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути