chrome firefox opera safari iexplorer

Новий рік 2018: робимо подарунки своїми руками

31 грудня 2017 о 10:46

2018 рік – це рік Жовтого Земляного Собаки, відповідно й подарунки, які ви будете робити мають бути доречними. І, звичайно ж, немає нічого кращого, ніж презент, зроблений власними руками. Тому відкладаємо на потім усілякі чашечки, фігурки тощо, адже час творити казку власноруч.

Святкові листівки

Новорічні листівки будуть доречними - фото 212273

Новорічні листівки будуть доречними / agata.org.ua

Це універсальний і надзвичайно простий подарунок, який сподобається кожному. Для його створенням вам знадобиться кольоровий папір, стрічки та всілякий дріб'язок (ґудзик, блискітки тощо). Враховуючи те, що 2018 рік – це рік Жовтого Земляного Собаки, листівки мають бути оформлені у відповідній гамі.

Смачні подарунки

Новорічні подарунки також можуть бути солодкими - фото 212271

Новорічні подарунки також можуть бути солодкими / goodfon

Якщо ж у школі ви не могли навіть сніжинки вирізати – не біда. Можливо, вам краще вдається випічка. Завітайте до друзів і рідних з новорічними пряниками, печивком або кексиками. Всю цю смакоту можна та треба (!) прикрасити. До слова, печиво можна оздобити зверху скибочками лимона. Буде смачно та красиво.

Ялинкові прикраси

Такі оригінальні новорічні іграшки потішать око - фото 212270

Такі оригінальні новорічні іграшки потішать око / differed

Ще один подарунок, який не буде зайвим в оселі. Для їх створення вам знадобляться шишки, скибки цитрусових, палички кориці, бодян, мереживо, кольорові стрічки та шнурки. Ви можете просто почепити скибку лимона на стрічку з мережива, а можете створити цілу композицію з лимона, кориці та, до прикладу, бодяну. Не обмежуйте себе та свою фантазію. Такі іграшки милуватимуть око та робитимуть свято більш затишним.

Декоративна ялинка з цукерок

Ялинка, створена з дощиків і цукерок - фото 212268

Ялинка, створена з дощиків і цукерок / vtomske

Для такого подарунка вам знадобиться картон, зелені дощики та цукерки. Картон скручуємо так, щоб у вас вийшов конус. Поверху конуса намотуємо дощики так, щоб вони повністю покрили його площину. Так у вас вийде ялинка, на яку вже ми й будемо чіпляти цукерочки. Смаколики підвішуємо на ниточках, але не переборщіть, щоб дощики не з'їхали.

Для затятих рукодільниць

Також можна зв'язати новорічні іграшки - фото 212267

Також можна зв'язати новорічні іграшки / скріншот

Якщо взимку ваше улюблене заняття – в'язання, то цей пункт обов'язковий до виконання. Найпростіший подарунок, який ви можете зробити – це в'язаний шарф. Така річ буде зігрівати в холодну пору та підвищувати настрій.

Святкове упакування

У 2018 році в тренді крафтові подарункові коробки - фото 212266

У 2018 році в тренді крафтові подарункові коробки / zlotnytska.com.ua

Не забувайте про те, що подарунок – це лише половина. Потрібно всю цю красу ще й гарно подати, а для цього вам не обійтися без милих коробочок. До слова, в тренді зараз крафтові упаковки та пакети, тому можете не бігти до крамниць по кілометри подарункового паперу. Коробочку можна перев'язати мереживною стрічкою та до бантика вчепити цитрусові або корицю.

Ну і звичайно ж, не забувайте про те, що все, що ви робите має бути з любов'ю.

Джерело: maximum.fm
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути