chrome firefox opera safari iexplorer

Фільм про Білу Церкву дивіться вже цієї неділі

07 березня 2018 о 12:30
sbmtour.com.ua

11 березня о 16.30 на телеканалі ZIK відбудеться прем’єрний показ фільму з циклу «7 чудес України: історичні міста та містечка» про мальовниче місто Біла Церква.

Всеукраїнська акція «7 чудес України: історичні міста та містечка» — це вже V етап всеукраїнської акції «7 чудес України», ініціатором і організатором якої є Фонд Миколи Томенка «Рідна країна».

Стартувала акція у березні 2016 року. 1 червня серед усіх заявок на участь від представників місцевих громад, громадських організацій, туристичних компаній, вищих навчальних закладів тощо Оргкомітет відібрав 21 фіналіста, які протягом літа-осені мали можливість презентувати для журналістів та громадськості свої міста, щоб позмагатися за звання переможця. Паралельно з презентаційними прес-турами відбувалося Інтернет-голосування на офіційному сайті акції www.7chudes.in.ua та анкетування експертів.

Переможці традиційно визначалися за сумою результатів Інтернет-голосування та опитування експертів (50/50). До числа 100 експертів входять керівники національних заповідників, музеїв, кафедр туризму вищих навчальних закладів України, науковці та експерти у галузі туризму, представники туристичних компаній, що займаються внутрішнім туризмом.

Міський голова міста Біла Церква Генадій Дикий отримав нагороду з рук генерального директора Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника Любомира Михайлини.

Телеканал ICTV вже показав коротку версію фільму про Білу Церкву. Переглянути його ви можете на сайті «Рідна країна».

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути