chrome firefox opera safari iexplorer

До Києва їдуть трофеї Ліги чемпіонів та Ліги Європи

08 жовтня 2015 о 16:56

З 17 по 20 жовтня усі охочі зможуть побачити у столиці головні клубні трофеї Європи.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на «Футбол 1».

Право привезти кубки до України отримали телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2», які є офіційними трансляторами Ліги чемпіонів та Ліги Європи у нашій країні.

Під час чергового єврокубкового тижня з 17 до 20 жовтня трофеї експонуватимуться на площі перед НСК «Олімпійський» та будуть доступні для огляду та фотографування.

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути