chrome firefox opera safari iexplorer

Мер Львова: Держфінансування Євро-2012 «надкритичне»

10 серпня 2011 о 14:18

Держава не виділила жодної копійки з обіцяних 500 млн гривень на ремонт та реконструкцію доріг Львова до «Євро-2012». Про це сьогодні, 10 серпня, розповів міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу з журналістами.

Зокрема, Андрій Садовий повідомив, що підрядні організації, які виграли тендери та приступили до ремонту доріг у Львові, виконують усі роботи за власний рахунок.

«Нам, як і іншим містам, де буде проводитись турнір з футболу «Євро-2012», держава пообіцяла 500 млн гривень на ремонти доріг. Приїжджав Президент, підтвердив, що усі кошти будуть виділені. Ми провели відповідні тендери. Організації, які перемогли, приступили до робіт. Станом на сьогодні уже виконано робіт на 252 мільйони гривень. Усі ці роботи підрядні організації виконують за власний рахунок. По суті, вони зараз дотують підготовку міста до «Євро-2012», – заявив міський голова, назвавши таку ситуацію з держфінансуванням «надкритичною».

Андрій Садовий також висловив здивування мовчанкою мерів інших міст, зокрема, Донецька та Харкова, які, за його словами, також не отримали коштів на ремонти доріг.

Джерело: ZIK
Розділи: Громадянська Суспільство

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути