chrome firefox opera safari iexplorer

Святий Миколай вітає усіх учасників конкурсу «Добрі справи»!

19 грудня 2011 о 15:19

Сьогодні Святий Миколай дочитав останні листи маленьких учасників конкурсу «Миколай шукає добрі справи».

Як виявилося, бажаючих розповісти про свою хорошу поведінку та гарні діяння виявилося дуже багато: на сьогоднішній день помічники Миколая отримали більше сотні робіт від малечі!

Саме тому, що листи продовжували надходити і після закінчення терміну конкурсу, довелося відкласти оголошення переможців. Проте хвилюватися не варто: вже за кілька днів Святий Миколай обере найкращих, для яких  помічники вже приготували солодкі та корисні подаруночки!

Також, Миколай хоче щиро подякувати усім татусям та мамусям, які допомагали своїм маленьким діткам описати їх хороші діяння.

А усім тим, хто ще не встиг зробити доброї справи, але дуже хоче отримати гарний подарунок, Миколай бажає гарно попрацювати у наступному році!

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути