chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові утворився рекордний для міста 1,5 км затор

08 червня 2012 о 15:06

Кілька сотень автівок вистроїлися у майже півторакіломеровому заторі в історичній частині Львова, передає кореспондент УНН.

«Корок» тягнеться з вул.Стрийська до ринку. Нормалізувати рух транспорту безуспішно намагаються працівники ДАІ.

Поки що невідомо, з якої саме причини виник затор. Водії переконані, що це пов’язано із перекриттям руху в центрі міста до чемпіонату ЄВРО-2012.

Як відомо, у Львові на час Євро-2012 перекрито 51 вулицю. З метою вільного пересування людей, у місті створено пішохідну зону, яка діятиме до 5 липня 2012 року.

Також там функціонує пішохідна зона малого автотранспортного кільця, у якій забороняється рух автомобільного транспорту (крім спеціального та міського громадського транспорту, акредитованих транспортних засобів), приміського, міжміського пасажирського транспорту.

Заборона діє у період роботи офіційної фан-зони приймаючого міста Львів з 00.00 години у дні проведення матчів (9, 13, 17 червня) до 12.00 години у дні після матчів (10, 14 та 18 червня).

Також пішохідна зона малого автотранспортного кільця у дні проведення матчів (9, 13 та 17 червня) буде огороджена турнікетами.

На паркування транспортних засобів встановлено тимчасову заборону, у тому числі — на відведених та спеціально обладнаних майданчиках для паркування.

Разом з тим, встановлюється обмеження руху транспорту на території, прилеглій до стадіону «Арена-Львів».

Джерело: УНН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути