chrome firefox opera safari iexplorer

Охороні Януковича купили квартир на 27 мільйонів

26 червня 2012 о 11:31

Управління державної охорони за результатами тендеру уклало угоду на придбання квартир в Києві на загальну суму в 26,99 мільйонів гривень.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть«Наші гроші».

Адреси та кількість придбаних квартир не повідомляються.

Середня вартість придбаного житла становить близько 1 тис доларів за квадратний метр.

Закупівля здійснена коштом дербюджету.

Як відомо, головні завдання УДО спрямовані на забезпечення безпеки президента, вищих посадових осіб держави, а також на охорону адміністративних будівель та об`єктів органів державної влади.

У сфері відповідальності УДО – охорона глав іноземних держав, парламентів та урядів і членів їхніх сімей, керівників міжнародних організацій, які прибувають в Україну чи перебувають на її території.

В лютому 2012 року УДО очолив колишній працівник СБУ і Служби зовнішньої розвідки Зиновій Кулик, уродженець Костянтинівки Донецької області.

В травні 2012 уряд розпочав реалізацію програми «Доступне житло». Протягом місяця іпотечні кредити по цій програмі змогли отримати лише 40 сімей по всій Україні.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути