chrome firefox opera safari iexplorer

До України знову повертаються дощі та грози

30 липня 2012 о 11:33

Станом на 10 год. ранку 30 липня на Львівщині залишаються знеструмленими 5 ліній електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та 3 частково, 9 населених пунктів повністю та 4 частково у Мостиському, Радехівському, Дрогобицькому та Сокальському районах.

Про це 30 липня повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

У неділю, 29 липня 2012 року, в другій половині дня грози зі шквальними поривами вітру спричинили перерви в електропостачанні споживачам Львівщини.

Аварійно-відновлювальні роботи продовжуються. Задіяно 16 працівників у складі 4 бригад та 4 одиниці техніки.

На сьогодні, 30 липня 2012 року, Український Гідрометеоцентр прогнозує у західних областях грози, місцями сильні зливи, град, шквали 19-24 м/с. Негода може призвести до пошкодження ліній електропередачі та електрообладнання.

ПАТ «Львівобленерго» заклиає мешканців Львівщини бути уважними та обережними.

Нагадаємо, що цієї ночі негода знеструмила 92 населених пункта в семи областях України.

Джерело: ZIK
Розділи: Довкілля

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути