chrome firefox opera safari iexplorer

Кримські дачі Януковича покращать ще на 77 мільйонів

20 серпня 2012 о 13:10

КРП «Протизсувне управління» 27 липня уклало угоду з установою «28 управління начальника робіт» Міністерства оборони на проведення робіт з берегоукріплення, упорядження, а також проведення протизсувних робіт на Чорноморському узбережжі Криму в районі смт Форос вартістю 36 млн.грн. 

Про це повідомляє сайт Наші гроші з посиланням на інформацію у Віснику державних закупівель.

Замовлені роботи стосуються державних резиденцій Держуправління справами у Форосі. Їх потрібно виконати до кінця року.

Також Управління санаторно-курортних закладів в АР Крим Державного управління справами найближчим часом підпише з «28 управління начальника робіт» кінцеві угоди на реконструкцію будівлі групи «П-подібний» і побутівки дерев'яної на два відділення державних дач № 9, 10 під адміністративно-побутове приміщення вартістю 30,38 млн.грн. і на реконструкцію інженерних мереж цих самих держдач вартістю 10,15 млн.грн. По цим роботам робіт вже проведено попередні переговори.

Реконструкція кримських державних резиденцій почалася в 2011 році після обрання президентом Україна Віктора Януковича. З тих пір на ці роботи було спрямовано з державного бюджету 323,20 млн.грн.

Розділи: Суспільство

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути