chrome firefox opera safari iexplorer

Швидкісний трамвай на Троєщині запустять 23 жовтня — КМДА

04 жовтня 2012 о 13:54

Новий маршрут швидкісного трамвая на Троєщині, який з'єднає частину житлового масиву з міською електричкою, відкриють 23 жовтня.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Кучук, повідомляє сайт «Столиця».

«Трамвай відкриється 23 жовтня, і нічого не віщує перенесення», — сказав Кучук.

За його словами, новий швидкісний трамвай прямуватиме від вулиці Милославської через вулицю Бальзака, потім по добудованій колії виїжджатиме до станції міської електрички на Райдужному масиві.

«Швидкісний трамвай стане ще однією альтернативою Московському мосту в годину пік, де постійні пробки. Напевно ще не всі жителі розуміють, наскільки це хороша ідея. За підрахунками, до Петрівки можна буде доїхати за 25 хвилин», — зазначив заступник голови КМДА.

Всі нові станції трамвая будуть з турнікетами й охороною, навісами й електронними табло.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Суспільство

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути