chrome firefox opera safari iexplorer

У Тернополі облаштували найбільшу ковзанку в Україні

27 січня 2013 о 09:16

В рамках проведення змагань «Хокей на озері», що проходять в Тернополі 26-27 січня, на ставі облаштували найбільшу ковзанку в Україні.

Про це УНН повідомили у прес-службі тернопільської міськради.

Перед початком змагань експерти Національного реєстру рекордів переміряли п’ять майданчиків-ковзанок та зафіксували національний рекорд «Найбільша ковзанка в Україні» загальною площею 4 512,84 кв. м.

"Щиро вдячна організаторам за запрошення приїхати в Тернопіль та зафіксувати рекорд. Такі заходи сприяють створенню позитивного іміджу вашого міста в Україні, – сказала Олена Коваленко, координатор проекту «Національний реєстр рекордів».

Організатори заходу – Тернопільська міська рада та Оргкомітет змагань з хокею на озері отримали відповідні сертифікати, які засвідчують встановлення рекорду.

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути