chrome firefox opera safari iexplorer

Відсьогодні «Укртелеком» підвищує тарифи на радіо

01 квітня 2013 о 09:25

З 1 квітня «Укртелеком» підвищує плату за користування радіоточкою для населення на 15,3% – до 10,8 грн. Про це УНН повідомили в прес-службі компанії.

Абонентська плата за користування основною радіоточкою для населення становитиме 10,8 грн, для юридичних осіб –16,2 грн. Нові тарифи набудуть чинності з 1 квітня 2013 року.

За останні п’ять років кількість абонентів дротового радіозвязку в Україні зменшилась майже вдвічі – з 3,6 млн. до 1,9 млн. (станом на початок 2013 року). Протягом 2012 року, за даними «Укрлелекому», від цієї послуги відмовились 400 тис. абонентів.

Нагадаємо, у листопаді минулого року «Укртелеком» підвищив тарифи на фіксований телефонний зв’язок, а в січні 2013-го – на дзвінки зі стаціонарних телефонів на мобільні.

Розділи: Суспільство

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути