chrome firefox opera safari iexplorer

Погода на 1 серпня

01 серпня 2013 о 09:29

Сьогодні, 1 серпня, синоптики очікують достатньо високу температуру повітря. Як повідомили в Укргідрометеоцентрі, на заході місцями збережеться дощова погода.

Середні температурні показники по Україні будуть вдень близько 30 градусів тепла, пише УНН. У північних областях буде хмарно з проясненнями, без опадів. У Чернігівській області невеликий дощ. Вдень температура підніметься до 31 градусу тепла.

У східних областях очікується ясна погода, без опадів. Вдень температура підніметься до 31 тепла. Вітер південний 5-10 мс. У західних областях буде хмарно з проясненнями, короткочасні дощі. У Львівській та Закарпатській областях без опадів. Вдень очікується до 28 градусів. У Закарпатській області вдень до 31 тепла. Вітер південний 5-10 мс. У центральних областях буде хмарно з проясненнями, без опадів. Вдень температура підніметься до 31 тепла. Вітер південний 5-10 мс. У південних областях — малохмарно, без опадів. Вдень до 31 тепла. Вітер південний 5-10 мс.

Сьогодні у Києві та області буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ. Вдень температура підніметься до 32 градусів тепла. Вітер південний 5-10 мс.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути