chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні українців очікує тепла та суха погода

21 жовтня 2013 о 10:06

Сьогодні, 21 жовтня, в Україні збережеться мінлива хмарність, опадів не передбачається, повідомляють у Гідрометеоцентрі. 

На заході України мінлива хмарність, без опадів, лише у Волинській та Рівненській областях подекуди невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вдень 14-19 градусів. 

На півночі очікується мінлива хмарність, подекуди невеликий дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температурні показники вдень 10-15 градусів.

У центральних областях мінлива хмарність, без опадів Температура повітря вдень 1-16 градусів, вранці туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. 

Південь чекає мінлива хмарність, без опадів, вранці туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Повітря вдень прогріється до 14-19 градусів. 

Мінлива хмарність очікується в Криму, без опадів, вранці туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вдень 13-18 градусів тепла.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

29 квітня

Інші дати
Народився Леонід Верещагін
(1909, м.Херсон, - 1977) - український і російський фізик, доктор фізико-математичних наук без захисту дисертації, академік. Автор розробки апаратури високого тиску для проведення наукових досліджень і технологічних праць. Під його керівництвом в СРСР вперше отримано синтетичні алмази.
"Академік... Верещагін входив до когорти вражаючих творців...дива в науці й техніці третьої чверті ХХ ст., до якої належали видатні особи - С. П. Корольов, М. В. Келдиш, П. Л. Капиця, А. М. Прохоров... і багато інших, які визначали рівень не тільки вітчизняної, а й світової науки." (Віра Євдокимова)
Розгорнути
Народився Григорій Денисенко
(1919, с. Ходорів Київської обл. - 1999) - учений, професор, доктор технічних наук, член-кореспондент АН УРСР. За його ініціативи вперше в СРСР було побудовано випробувальний полігон "Десна" з комплексного використання відновлювальних джерел енергії.
Розгорнути
1648 – почалася битва під Жовтими Водами
Битва під Жовтими водами (29 квітня— 16 травня 1648) — битва між військами Речі Посполитої і українськими козацько-селянськими військами Богдана Хмельницького та його татарськими союзниками. Перша переможна битва в ході Національно-визвольної війни 1648 – 1654 років, що мала величезне політичне і воєнне значення для Богдана Хмельницького та самого ходу війни.
«Бог не без милості, козак не без щастя» (Українське прислів'я)
Розгорнути