chrome firefox opera safari iexplorer

Європарламентарі заявили, що поставлять намет на Майдані і будуть там чергувати

11 грудня 2013 о 14:44

Президент політичної групи Альянс лібералів і демократів у Європейському парламенті Гі Верховстадт заявив, що Європарламентарі поставлять на Майдані Незалежності свій намет, щоб постійно там чергувати. Вони підтримують Євромайдан, повідомляє ТСН.ua. 

«Ми повинні гарантувати візити членів нашої політичної партії на ротаційній основі в Київ і підтримати мирні демонстрації», — заявив Верховстадт у ході прес-конференції в Страсбурзі.

Крім того, він сподівається, що українська влада більше не допустить насильства.

«Не важливо, які стурбованості є у Росії — цілком очевидно, що це українські люди роблять свій вибір, і ми сподіваємося, що насильство більше не повториться», — заявив він.

Нагадаємо, що західна преса бурхливо відреагувала на нічний штурм Євромайдану в Києві і дивується, чому розгін було влаштовано демонстративно на очах у представників ЄС і США.

Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути