chrome firefox opera safari iexplorer

Українських солдатів вдягнуть у нову форму

04 липня 2014 о 10:32

Міноборони вже закупило 12,4 тис. комплектів нової форми Міністерство оборони має намір по завершенню антитерористичної операції на сході України ввести для військовослужбовців уніформу нового зразка.

«Після завершення антитерористичної операції, ми звільнимо в запас військовослужбовців призваних із запасу, і одягнемо всіх військовослужбовців в нову форму одягу», — цитують міністра оборони Михайла Коваля Українські новини. За його словами, наразі Міноборони вже закупило 12,4 тис. комплектів нової форми, яка знаходиться на складах, і планується закупити ще 26,6 тис. комплектів, в тому числі, 7 тис. до 30 липня і ще 19 тис. — до 30 серпня.

При цьому міністр зазначив, що зараз в зону АТО поставляються нові комплекти форми старого зразка, так званого «Дубка».

Джерело: Експрес
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути