chrome firefox opera safari iexplorer

Київ хочуть поділити на туристичні зони

09 жовтня 2014 о 14:59

Кількості та якості туристичних об'єктів у столиці достатньо для залучення великої кількості туристів

Столична влада має намір створити кілька туристичних зон у місті і для кожної з них розробити власну концепцію розвитку.

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

Вона відзначила, що кількості та якості туристичних об'єктів у столиці достатньо для залучення великої кількості туристів.

«Однак місту не вистачає інфраструктури та навігації, яка допомогла б туристу зорієнтуватися у програмі свого візиту і вибрати найбільш цікаві маршрути», — сказала Старостенко.

Вона пояснила, що цю проблему можна вирішити зонуванням міста за основними туристичними маршрутами.

«На маршрутах варто розмістити туристично привабливі елементи, а також відповідні вказівники, довідкові туристичні служби та необхідні елементи інфраструктури», – зазначила Старостенко.

Крім того, за її словами, варто організувати правильні туристичні офіси в кожній із зон та в аеропортах і на центральних вокзалах та впорядкувати офіційні веб-сайти Києва, зокрема, туристичний.

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути