chrome firefox opera safari iexplorer

УЄФА оголосило покарання «Динамо» за гру Ліги Європи з «Генгамом»

05 березня 2015 о 10:39

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) покарав київське «Динамо» закриттям сектора стадіону НСК «Олімпійський» у Києві та штрафом за поведінку вболівальників у матчі футбольної Ліги Європи проти французького «Генгама».
«Динамо» у минулий четвер у Києві перемогло «Генгам» з рахунком 3:1 і за сумою двох зустрічей вийшло в 1/8 Ліги Європи. По ходу матчу суддя був змушений зупинити гру на кілька хвилин.

УЄФА закриє 21-й сектор стадіону на наступному домашньому матчі киян – зустрічі 1/8 фіналу турніру проти ліверпульського «Евертона» 19 березня. «Динамо» також оштрафовано на 70 тисяч євро, повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

УЄФА також оштрафував «Рому» на 10 тисяч євро за затримку матчу з голландським «Фейєнордом» у Роттердамі (2:1). Півзахисник римлян Адем Ляйіч отримав попередження за провокацію уболівальників.

Джерело: zik.ua
Розділи: Спорт в Україні

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути