chrome firefox opera safari iexplorer

Володимир Кличко відстояв титули у поєдинку із Брайантом Дженнінгсом

27 квітня 2015 о 12:25

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBO, WBA і IBF українець Володимир Кличко (63-3, 53 КО) за рішенням суддів виявився кращим у поєдинку проти американця Брайанта Дженнінгса (19-0, 10 КО). Суперники провели на рингу 12 раундів і кращого визначили за рішенням суддів.

Брайант Дженнінгс розпочав бій зі спроб нирнути під руки чемпіона, однак Володимир Кличко відповів на це атакою джебом. У третьому раунді відбувся перший клінч біля канатів від українця — Дженнінгс отримав прямий удар правою від Кличка, проте навіть не похитнувся.

До шостого раунду американець активізувся і провів кілька точних ударів в бік українського чемпіона, на що Володимир Кличко відповідав джебами. У 8 раунді Дженнінгсу вдалося блокувати сильні удари українця, а у наступному раунді Володимир провів комбінацію «двійки» в голову претендента, але той витримав.

У переповненому «Медісон Сквер Гарден», Нью-Йорк, Володимир Кличко мав значну підтримкуукраїнських вболівальників, які прийшли на бій із національною символікою, а також забезпечили відчутну голосову підтримку.

У десятому раунді за клінч рефері зняв з Кличко один бал, після чого українець активізувався і частіше почав пробивати в голову претендента.

Важкий поєдинок між боксерами завершився аж у 12 раунді і за рішеннями суддів перемогу отримав український чемпіон Володимир Кличко з рахунком 116:111, 116:111, 119:109.

До слова, ця поразка стала першою для 30-річного американського боксера на професійному рингу. У свою чергу, 39-річний Володимир Кличко отримав 64 перемогу у професійній кар'єрі.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути