chrome firefox opera safari iexplorer

Як вдало поєднати сучасний одяг з традиційною вишиванкою?

20 грудня 2011 о 08:33

Відповідь на це питання спробували віднайти автори Вишиванки U-Shirt, які представляють осучаснену вишиванку, причому …

Вишиванка як традиційний елемент українського одягу

Вишивка займає в українській культурі особливе місце. Це – не лише майстерне творіння золотих рук народних умільців, а й скарбниця вірувань, звичаїв, обрядів, духовних стремлінь, інтелекту усього українського народу.

Вишиванка – продукт унікального народного мистецтва, яка віддзеркалює багатовікову культуру українського народу. Вона займає особливе місце в національній культурі і користується попитом як серед іноземних туристів, так і серед самих українців.

Неповторні орнаменти, котрі передаються із покоління в покоління, багатокольорова гамма відтінків, різноманітні геометричні візерунки – це все про українську вишиванку. Вироби з вишивкою були широко розповсюджені у наших пращурів. Вони використовувались не лише для прикраси, а насамперед – як обереги українців, які несли у собі сакральну пам’ять багатьох поколінь.

Останнім часом мода на вишиванки повертається в Україну, але все ж таки її популярність ще далеко не на тому рівні, на який заслуговує цей унікальний продукт.

U-Shirt – футболкащо об’єднує

Отож, ні для кого не секрет, що елементом одягу, який найчастіше асоціюється з українською культурою — є вишиванка. Вона є свого роду ідентифікатором національного єднання.

Елементом футбольного єднання, звісно ж, є національна збірна країни. І тут вже не важливо — прихильником якого футбольного клубу ви є. Збірна країни – це  те, що об’єднує  футбольних вболівальників різних клубів під єдиним прапором і футболкою національної збірної.

Таким чином виникла ідея поєднати українську вишиванку з футбольною складовою, зробити національний продукт, що об’єднаний грою. Так з’явився U-Shirt - футболка, що об’єднує. 

Кожна модель вишиванок U-Shirt — це унікальний і сучасний національний продукт не тільки для вболівальника, але й для людей, які полюбляють традиційний український одяг.

Вишиванка U-Shirt — чудовий подарунок та оригінальний сувенір для всіх гостей нашої країни. Особливо враховуючи, що незабаром Україна прийматиме Євро-2012.

U-Shirt - не просто ексклюзивна вишиванка, а, в першу чергу, це ідея об'єднання: традиційного українського одягу (вишиванки) з найпопулярнішою грою (футболом); об'єднання України з іншими Європейськими країнами!

Ми впевнені, що ідея закладена у кожній з вишиванок U-Shirt близька практично кожному, а оригінальний дизайн і тематичний орнамент вишивки не залишить Вас байдужими.

Ідея для подарунку: оригинально, символиічно, практично

Дуже часто обрання подарунку перетворюється на непросту задачу для того, хто дарує. Ми спробуємо запропонувати свій варіант подарунку, який може бути оригінальним і водночас практичним, а також підкажемо критерії, на які варто звернути увагу, роблячи свій вибір.

Символічність. Подарунком ми найчастіше прагнемо висловити ставленя і передати ті почуття, які відчуваємо до людини, якій даруємо. Отже, подарунок має бути символічним.

Практичність. Звичайно ж, не можна не враховувати сферу діяльності та інтереси, оскільки будь-яка людина оцінить подарунок, який не буде припадати пилом у шафі, а знадобиться у повсякденному житті.

Оригінальність. Оригінальний подарунок, поза сумнівом, буде сюрпризом і приємною несподіванкою. Не варто думати, що оригінальність не можна поєднувати з практичністю: та ж футболка може послужити подібним прикладом.

Вартість. Сума, яку ви розраховуєте витратити на подарунок, часто є визначальним фактором, який обмежує політ вашої фантазії. Звичайно, менш ризиковано, якщо ціна подарунка не сильно значуща, однак варто враховувати, що хороша і якісна річ завжди має відповідну вартість.

Який би із названих факторів не був визначальним при виборі подарунку —  безперечним залишається одне: ваш вибір повинен викликати прогнозований ефект.

Тому, беручи до уваги вищенаведені критерії, дозволимо запропонувати Вам варіант для цікавого подарунка: мова йде про футбольну вишиванку U-Shirt. Особливо актуальний такий подарунок буде для чоловіка, адже футбол, найчастіше, це суто чоловіча пристрасть, і практично кожного незалежно від віку і роду занять можна назвати вболівальником.

Крім футбольної складової, вишиванка U-Shirt відрізняється оригінальним дизайном і тематичним орнаментом вишивки. Напевно кожен чоловік у своєму гардеробі хотів би бачити такий елемент одягу, яким до того ж, можна підкреслити свою симпатію до тієї чи іншої країни. Купівля даної вишиванки стане відмінним презентом для чоловіка, який хоче оригінально виглядати у повсякденному житті. Також варто зазначити, що вартість такої вишиванки відмінно вписується у рамки подарунка. Тож не сумнівайтеся: бажаний ефект від такого оригінального і практичного презенту буде досягнуто!

Шукайте потрібну вам вишиванку на сайті u-shirt.com.ua, на сторінках соціальних мереж Facebook та «В Контакте»!

Матеріал розміщено на правах реклами

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути