chrome firefox opera safari iexplorer

Відзначимо 21-й День незалежності України у вишиванках!

22 серпня 2012 о 13:03

На цьому тижні Україна святкує головне свято державності – День незалежності. І все більше й більше лунає закликів щодо святкування 21-ї річниці незалежності у національному одязі.

Для початку, 23 серпня, в останній робочий день на цьому тижні, громадян України закликають прийти на роботу у вишиванках. Про це заявив один з ініціаторів даної акції Артeм Стельмашов.

"Упевнений, що одягнути вишиванку на це свято має кожен українець. Значення народних традицій особливо зростає у кризові часи. Відхід від традицій і втрата історичної національної пам'яті відкриває дорогу до маніпуляцій свідомістю громадян нашої країни. Саме традиції об'єднують людей в суспільство, а не в просту натовп ", — вважає він.

За словами ініціаторів, вдало обрана національна сорочка добре вписується не лише в атмосферу свята, але і в передсвяткові офісні умови.

Нагадуємо, що в цей день також відзначаться День державного прапора України. Цього дня українці традиційно мають піднесений патріотичний дух. А головними атрибутами свята, звісно, є українські вишиванки та одяг з вишивкою.

Вже на наступний день, 24 серпня, по всій країні відзначатимуть саме свято Незалежності. Як завжди, заплановано багато святкових та патріотичних заходів. Свято незалежності відзначатиметься навіть на стадіонах!

Головна спортивна арена країни — НСК «Олімпійський» запрошує відзначити 21 річницю Незалежності України «Днем вишиванок на НСК». 25 серпня 2012 р. приходь на матч «Динамо» — «Чорноморець» і підтримай улюблену команду у вишиванці!

Приємно, що українські традиції охоплюють все більшу аудиторію. З огляду на це, пропонуємо звернути увагу на якісні та ексклюзивні футболки з традиційною українською вишивкою, які представлені в інтернет-магазині U-Shirt .

Даний продукт – це сучасний погляд на традиційний український одяг.

Спеціально до 21-ї річниці Незалежності інтернет-магазин пропонує 21% знижки на вишиванки «Україна»!

Бажаємо всім вдало та яскраво відзначити це свято, і не важливо, де саме буде проходите святкування — в офісі, на площі або на стадіоні – головне мати гарний настрій!

 Матеріал розміщений на правах реклами

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути