chrome firefox opera safari iexplorer

1 квітня підприємці хоронитимуть туризм у Славському

26 березня 2012 о 16:22

1 квітня місцеві підприємці проведуть акцію з похорон туризму у Славському на Львівщині. Про це 26 березня повідомив підприємець Володимир Бега.

В.Бега зазначив, що акція пройде під гаслом «Туризм прощавай?».

У зв’язку з критичним станом дороги від траси Київ-Чоп до Славського, і далі — на Волосянку, яку за 20 років незалежності не ремонтували, курорт занепадає, а ми, підприємці, не дочікуємося відвідувачів», — прокоментував він.

В.Бега повідомив, що підприємці скерували близько 20 звернень до влади з проханнями, вимогами виділити кошти на капітальний ремонт дороги. За його словами, йшли звернення від селищних та районної ради на обласний, загальноукраїнський рівень.

«Відіслали звернення навіть до прем’єра, від нього пішла формальна відписка на «Укравтодор», той скерував завдання на Львів розібратися з ситуацією. Це — формальні рухи, які ні до чого не приводять. Як відомо сьогодні, капітального ремонту не планується, а планується дати гроші на проведення ямкового ремонту».

Підприємець заявив: «Подібних акцій раніше не проводилося. Позиція влади зрозуміла: народ мовчить, значить нікому нічого не потрібно і всіх існуючий стан влаштовує, ми хочемо показати, що це не так».

Зазначимо, на початку лютого заступник начальника управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА Віктор Чайко повідомив, що ремонт дороги на селище Славське Сколівського району на Львівщині, де завершують тренувальну базу до Євро-2012, коштуватиме 52,7 млн грн.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Туристичні новини

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути