chrome firefox opera safari iexplorer

У Кам'янці-Подільському облаштували «вишиване» перехрестя

01 жовтня 2014 о 15:06

У центрі Кам’янця-Подільського комунальники облаштували «вишиване» перехрестя, інформує місцеве місцева газета «Є».

Ідея «вишити» хрестиком перехрестя народилась у департаменті ЖКГ Кам`янець-Подільської міської ради. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник Кам`янець-Подільського міського голови Сергій Бабій.

Вартість креативного перехрестя не змінилася від того, що воно стало не сірим одноманітним, а кольоровим, але роботи з його облашутвання тривали на три дні довше, ніж планувалося, повідомляє видання.

«Фото і відео вишиванки на перехресті за останні два дні подивились близько 20 тисяч людей в «Одноклассниках». Тільки перепостів більше 4 тис, та більше сотні коментарів. Нам приємно, що Кам`янець-Подільський впізнають і по перехрестях», – написав Сергій Бабій.

ye.ua

 ye.ua

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути