chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові зберуться майстри рукоділля з усієї України

10 грудня 2014 о 10:19

Усіх львів’ян, які люблять виготовляти прикраси, листівки, люблять вишивати та декорувати, запрошують проявити свій талант під час «Lvivhandmade New Year».

Майстрів-початківців запрошують познайомитися з досвідченими майстрами, дізнатися про нові техніки, а також представити свої роботи, пише Zaxid.net.

20-21 грудня з 11:00 до 20:00 у ТЦ «Інтерсіті» (проспект Чорновола, 67г) презентуватимуть свої роботи майстри з різних куточків України.

За словами організаторів, метою заходу є розширення світогляду майстрів-початківців та можливість їхнього подальшого розвитку.

Цього року буде створено «Куточок початківця», де майстри-початківці матимуть можливість презентувати свої вироби широкій аудиторії.

«Часто початківці соромляться показувати свої роботи, в кращому випадку дарують рідним, друзям, знайомим. Ми ж закликаємо розвиватись далі. Адже кожен з нас в душі митець, і якщо з'являється бажання та натхнення зробити щось власними руками, то не варто зупинятись. Можливо, у недалекому майбутньому ви станете відомим художником або дизайнером», — кажуть організатори ярмарку.

9 травня

Інші дати
Роман Андріяшик
1933 – український письменник, журналіст, лауреат Шевченківської премії за роман про Ю. Федьковича «Сторонець».
Розгорнути
День Перемоги
Пам’ять серця… Пам’ять сивини… Пам’ять тих, що не прийшли з війни. Пам’ять – наче квіти на броні… Сонце усміхається мені. (Микола Сингаївський)
Розгорнути
Народився Володимир Гнатюк
(1871, с.Велеснів, Тернопільська область - 1926) – український фольклорист, етнограф, мовознавець, літературознавець. Започаткував систематизоване видання фольклорних та етнографічних матеріалів («Галицько-руські анекдоти», «Галицько-руські народні легенди», «Коломийки», «Колядки та щедрівки».
Розгорнути