chrome firefox opera safari iexplorer

До Львова з’їдуться майстри кавової справи з усіх куточків України

09 вересня 2014 о 14:45

18–21 вересня в рамках VIII Свята «На каву до Львова» відбудуться чемпіонати під егідою SCAE (Асоціація Спешіалті Кави Європи). До Львова з’їдуться майстри кавової справи з усіх куточків України.

Змагання відбудуться у бізнес-центрі «RIUS» (вул. Гнатюка, 12А), «Світ Кави» (вул. Кульпарківська, 59), Львівська Копальня Кави (пл. Ринок, 10), інформують організатори заходу.

«Ми горді, що прийматимемо цього року національні чемпіонати. Зберуться найкращі баріста країни, які будуть експериментувати, творити, вдосконалюватися, адже кава розкривається тільки, тим хто віддає їй багато часу і праці, вивчає її, надихається нею», — розповів директор свята «На каву до Львова» Андрій Сидор.

Відбудуться офіційні національні чемпіонати, які проводяться згідно з міжнародними правилами і регламентом та санкціоновані WCE (World Coffee Events) під егідою SCAE (Асоціація Спешіалті Кави Європи): XI чемпіонат баріста, VII чемпіонат каптестерів, II чемпіонат з обсмажування кави, I чемпіонат брюверс кап, I чемпіонат приготування кави у джезві.

Також у рамках «На каву до Львова» на площі Ринок традиційно працюватиме кавовий ярмарок, кавова пошта, а також буде обрано найкращу кав’ярню Львова. Вдруге на святі проїдуть Кавову ВелоМИЛЮ.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути