chrome firefox opera safari iexplorer

Рік Вогняного Півня настане 28 січня

27 січня 2017 о 15:00

За східним календарем, на зміну року Мавпи 28 січня 2017 року прийде інший покровитель – Півень, і стихія його – Вогонь. Тож, Новий рік-2017 за китайським календарем буде проходити під знаком Вогняного Півня.

Це десятий за рахунком символ у східному календарі. Він характеризується як інь, асоціюється з елементом землі, уособлює проникливість, організованість, консерватизм, практичність, упевненість у собі, але, з іншого боку, марнославство та егоїзм.

Якщо минулий рік Мавпи був важким і стресовим, то Півень має забезпечити перехід від кризи до добробуту. Водночас, рік Півня вважається різким і поривчастим. Тож рекомендується уникати стресових ситуацій і не вихлюпувати негативні емоції на близьких.

Півень не любить пасивність і апатію, тому в наступному році можна наважитися на кардинальні зміни в житті. Астрологи вважають, що пощастить тим, хто буде цілеспрямованим і стійким і зможе наполегливо домагатися своїх цілей.

Під заступництвом Вогняного Півня можна сміливо починати нову справу або змінювати професію.

Головне пам'ятати, що Вогняний Півень не схильний до інтриг і дуже цінує порядність. Тому чесні, обов'язкові та відповідальні люди, налаштовані на взаємовигідне ділове співробітництво, у 2017 році можуть розраховувати на успіх.

Триватиме рік Півня до 16 лютого 2018 р. Після чого на зміну Півню прийде рік Собаки.

За матеріалами 112.ua та 2016rik.com.ua

Розділи: Суспільство