chrome firefox opera safari iexplorer

Депутати Януковича-Яценюка планують скасувати мораторій на вивіз лісу-кругляку

08 лютого 2017 о 13:24

Щойно у Верховній Раді зареєстровано законопроект про скасування мораторію на вивіз лісу-кругляку за авторством Анатолія Денисенка (реєстр. № 6035).

Цей народний депутат до 2014 року був членом фракції Партії регіонів, голосував за «диктаторські закони» й до останньої хвилини захищав Януковича і К.

Народнофронтовець Парубій, в свою чергу, вже розписав розгляд цього законопроекту своєму колезі по партії та другу Яценюка – Андрію Іванчуку — заступнику голови фракції «Народний фронт», Голові Комітету з питань економічної політики.

Зауважу, що головним комітетом, який свого часу розглядав наш законопроект, який нині вже став Законом і запровадив 10-річний мораторій на експорт необробленої деревини, був Комітет з питань промислової політики та підприємництва.

Тож тепер подивимось, як Партія регіонів і «Народний фронт» будуть захищати не українську, а польську, румунську, турецьку чи інші економіки!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

Розділи: Політика

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути