chrome firefox opera safari iexplorer

Про безвідповідальність і аморальність влади на прикладі НАЗК

29 березня 2017 о 14:45

Нині всі урядовці затаврували очільницю НАЗК Наталію Корчак за бездіяльність та непрофесіоналізм.

Особливо непримиренну позицію зайняв міністр юстиції Павло Петренко. Він навіть провів спеціальну прес-конференцію, де детально розповів як не треба працювати НАЗК і як правильно працює Мін’юст.

Але нагадаю, що нині скритиковані правові засади роботи НАЗК розроблялися … Мін’юстом! Але найголовніше — склад НАЗК формував уряд Яценюка, і не таємниця, що Наталія Корчак як чернівецька колежанка та викладач Яценюка і Петренка зовсім НЕ ВИПАДКОВО очолила цей антикорупційний орган.

Отож, з погляду відповідальності та моралі А. Яценюк і П. Петренко мусили би ВИБАЧИТИСЯ ПЕРЕД УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ за свою креатуру і вчительку, а потім вже її критикувати і вчити, як працювати.

Проте, на жаль, нині в моді БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ І АМОРАЛЬНІСТЬ українських політиків, а тому вибачень чекати, мабуть, не варто.

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

Розділи: Політика

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути