chrome firefox opera safari iexplorer

Українська мрія про скарби Януковича за три роки «схудла» у 100 разів

04 травня 2017 о 11:58

Є така типова риса характеру нашого рідного народу: знайти «мрію», яка би допомогла зажити багато й щасливо, не докладаючи власних зусиль. От в часи творення новітньої незалежної держави були модні розмови про загублені скарби гетьманів Полуботка і Мазепи. А три роки після втечі Януковича до Ростова народ «годували» мрією про «золотий батон і вантажівки мільярдів доларів».

Першим абсолютну цифру «української мрії» озвучив 30 квітня 2014 р. Генпрокурор Олег Махніцький на форумі у Лондоні, коли заявив, що Януковичем «було вивезено з України більше 100 млрд доларів, і лише готівкою у вантажівках він перевіз через кордон не менше 32 млрд доларів».

Згодом скарби Януковича «еволюційно» зменшувалися й досягли мінімуму в 1,8 млрд доларів, які можна конфіскувати лише через ухвалення СПЕЦІАЛЬНОГО ЗАКОНУ і ЛИШЕ ТАК профінансувати нашу армію!

Днями наша МРІЯ почала ставати реальністю. Турчинов і Луценко просто «розірвали» інформаційний простір повідомленням про конфіскацію у найближчого оточення Януковича 1,5 млрд доларів, які негайно посилять міць нашої армії та загалом так званого «силового блоку»!

І от вчора на сайті Президента читаємо вже уточнену цифру нашої трирічної мрії — 1,1 млрд доларів, які зміцнять нашу фінансово-банківську систему, а ще 199 млн доларів у цінних паперах підуть на погашення державного боргу.

Таким чином, велика «українська мрія» за три роки «схудла» в сто разів — зі 100 млрд доларів до 1,1 млрд!

Подумалося: можливо у нас проблема не лише зі ЗМІСТОМ мрії та з її ТВОРЦЯМИ, а насамперед — з ДЕСЯТКАМИ МІЛЬЙОНІВ ВІРУЮЧИХ у такі «мрії» цих «творців»?!.

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

Розділи: Політика