chrome firefox opera safari iexplorer

Про індемнітет та «индимниет»: як депутати з невіглаством борються!

22 липня 2017 о 11:56

Група «принципових» депутатів, які продовжують ПІСЛЯ ПІВТОРАРІЧНОЇ ПЕРЕРВИ боротьбу з недоторканністю, знову шокують.

По-перше, вони проти недоторканності, але за… «ИНДИМНИЕТ»! Я так розумію, що мова йде про ІНДЕМНІТЕТ — від латинського слова INDEMNITAS ( захист від шкоди)… Але це так, дрібниця, з погляду на ази конституційного права.

 facebook.com/Mustafanayyem

Отож, черговий законопроект про зміни до Конституції від 158 депутатів названо НАЙКОРОТШИМ і найбільш РЕВОЛЮЦІЙНИМ! Бо у ньому пропонується із статті 80 виключити 1 і 3 частину і зберегти 2 (це називають цим самим «ИНДИМНИЕТОМ»). Воно то так, як кажуть прості українці, та трішечки не так!

Подібний законопроект ( СЛОВО В СЛОВО) було внесено в 2007 році фракціями НУНС і БЮТ. І за нього проголосували в першому читанні.

Такий же законопроект 16 січня 2015 року вніс Президент ( СЛОВО В СЛОВО), і він був проголосований двічі: 297 голосів за внесення до порядку денного і 365 — за скерування до Конституційного Суду. Після повернення з КС, без зауважень щодо зміни статті 80, профільний Комітет у грудні 2015 року запропонував розглянути його ВР. Відтоді законопроект про скасування недоторканності ЧЕКАЄ НА СВОЄ ОСТАННЄ ГОЛОСУВАННЯ!

І тут «супероригінальний» хід:  зареєстровано ще один законопроект, ТОТОЖНИЙ вже проголосованому, і він ОГОЛОШУЄТЬСЯ НАЙКОРОТШИМ і найбільш РЕВОЛЮЦІЙНИМ!

У мене питання: ВИ НЕДОТОРКАННІСТЬ ХОЧЕТЕ СКАСУВАТИ ЧИ «ИНДИМНИЕТОМ» ЗАЙНЯТИСЯ?!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна» 

Розділи: Політика