chrome firefox opera safari iexplorer

Депутати планують завтра вирішити долю референдуму в Криму

14 березня 2014 о 13:08

Депутат Верховної Ради від фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв заявив, що народні обранці збираються завтра прийти на позачергове засідання парламенту, аби розглянути питання референдуму в Криму. 

а словами Соболєва, депутати попередньо домовилися завтра о 12:00 зібратися у парламенті, щоб відреагувати на рішення КС щодо кримського референдуму, яке має з'явитися вже найближчим часом.

«Зараз в ці хвилини ми фактично дізнаємося час оголошення публічного рішення Конституційного суду України і протягом найближчого часу ми будемо знати, яке рішення прийняв КС… Прийнято рішення на завтра на 12.00 збирати сесійне засідання Верховної Ради, оскільки, ви знаєте, ми не змінювали рішення про безперервність засідання Верховної Ради», — заявив нардеп. 

За словами Соболєва, одне з ключових питань, який буде винесено на завтрашнє засідання — це рішення Конституційного суду і відповідно конституційна реакція парламенту України на рішення КС і на ті події, які відбуваються у зв'язку з незаконним референдумом в автономії.

Нагадаємо, раніше сепаратисти заявляли, що їм необхідні всього два тижня для повного приєднання Криму до Росії. 

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути