chrome firefox opera safari iexplorer

Зрадники чи провокатори з київського «Динамо»?

22 серпня 2017 о 12:32

Як відомо, вже більше місяця триває дискусія стосовно матчу чемпіонату України «Маріуполь» — «Динамо», який мав відбутися 27 серпня у Маріуполі. Станом на сьогодні очільники клубу «Динамо» заявили про те, що київський клуб не поїде у Маріуполь «при таких умовах і обставинах, які склалися на сьогоднішній день» і пообіцяли звернутися до Міжнародного спортивного суду в разі зарахування їм через це технічної поразки.

Я відверто дивуюся цією ситуацією.

Попри надання усіх письмових гарантій безпеки проведення цього матчу, у Маріуполі теж триває життя… Там живуть і працюють люди, інші футбольні команди проводять матчі у цьому місті, виступають там і відомі музиканти, їздять письменники, громадські діячі… А «Динамо» боїться?!

То така позиція очільників київського клубу — це простакуватість київських ватників чи запланована й координована провокація?!

Між іншим, цікаво: такої ж позиції дотримуються і футболісти «Динамо», які БОЯТЬСЯ не в українському війську служити, а у футбол грати у Маріуполі?!

І останнє запитання — до фанатів київського «Динамо», які завжди були патріотами України: ви теж підтримуєте таку позицію очільників клубу «Динамо»?!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

Розділи: Політика

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути