chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко запрошує черкащан на зустріч

23 листопада 2017 о 13:26

25 листопада Микола Томенко запрошує черкащан та гостей міста на презентацію унікального щоденника «Український щорічник 2018». Зустріч відбудеться в місті Черкаси в книгарні «Буквиця» (вулиця О.Дашкевича,19) о 15.00.

«Черкащан та гостей міста запрошую на зустріч 25 листопада, о 15-00.
Говоримо про наші нові проекти, про гуманітарні та суспільно-політичні підсумки року й плани на 2018 рік.
За креативні питання — подарунки. Чекаю!
О 16-00 приєднаємося разом до акції „Запали свічку“», — зазначив Микола Томенко на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що придбати «Український щорічник 2018» ви маєте можливість за номерами телефонів - 068-955-15-23, (044) 253-53-30 та на сторінці Facebook, а також в книгарнях:

м. Київ «Наукова думка»

вул. М.Грушевського, 4

«Смолоскип»

вул. Межигірська, 21

м. Черкаси

КС «Буквиця»

вул. О. Дашкевича, 19

м. Львів

«Глобус»

пл. Д. Галицького, 12

«Український щорічник–2018» традиційно містить 365 афоризмів та ілюстрацій про найвідоміші історичні, архітектурні та релігійні пам’ятки України, народний календар  на кожен день з прикметами і перлинами народної мудрості, відомості про свята українські й міжнародні, світські та релігійні. А видатні українці власними життєвими прикладами та досвідом спонукають зі сторінок видання до щоденної активної роботи.

На сторінках щоденника можна знайти авторів найвідоміших українських афоризмів і пісень; ознайомитись із мудрими заповітами Григорія Сковороди й Тараса Шевченка, прочитати, як Володимир Маяковський агітував вивчати українську мову, Антон Чехов – хвалив українських селян за веселість і водночас тверезість; відкрити для себе лірику Івана Франка у перекладі Анни Ахматової та дізнатися ще багато нового і цікавого.

Принцип  добору особистостей, які потрапили до Щоденника, авторський. Проте в його основі – ті люди, які народилися в Україні, присвятили їй своє життя, були виховані Україною або, перебуваючи поза її межами, всіляко підтримували та пропагували нашу рідну країну.

А для особистого творення майбутньої історії є окрема рубрика «Що я зробив для України», яка залишається у щорічнику незмінною.

Діловий щоденник українця також містить сторінки для щомісячного планування та перелік ювілеїв  за місяцями.

Як і попередній випуск, «Український щорічник-2018» має обкладинку двох кольорів.

Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути